No cure no pay incasso
Wij bieden u de mogelijkheid om uw onbetaalde vorderingen te laten incasseren op basis van resultaatsafhankelijke 100% no cure no pay incasso. Dit betekent dat u pas een vergoeding verschuldigd bent op het moment dat er daadwerkelijk door uw debiteur wordt betaald, zonder dossier- of aanmeldkosten.


Effectief en positief
Uit ervaring weten we dat incasso meer is dan geld ontvangen. Het is contact zoeken via alle mogelijke kanalen, een probleem herkennen en de oplossing vinden.

Wij bieden die oplossing. Met laagdrempelige betaalmethoden bepalen onze customers zelf hoe ze betalen. Lukt dat niet? Dan gaan we de dialoog aan. Samen komen we tot een oplossing die betalen mogelijk maakt. Dat zorgt voor bewezen effectievere incasso en customers die met een goed gevoel weer ophangen.


Strategie en aandacht

Belangrijke zaken wil je niet aan het toeval overlaten. Vertrouw daarom op onze jarenlange expertise in bijzonder beheer.

Wanneer snel handelen nodig is, wil je een slagvaardige partij met de juiste juridische kennis, ervaring en een betrouwbaar internationaal netwerk. Samen bepalen we een strategie, wij voeren de regie. Samenwerking met vaste partners garandeert een scherp tarief en zorgvuldige afhandeling. Via een speciaal spoednummer zijn we altijd bereikbaar.


• Jarenlange expertise
• Vaste partners
• Meteen bereikbaar
• Direct actie


Persoonlijke automatisering
Veel incasso’s te verwerken? Onze geautomatiseerde processen nemen maandelijks duizenden incasso’s voor hun rekening.

Slimme innovatie maakt bulkincasso mogelijk. Iedere incasso wordt correct afgehandeld, dankzij zorgvuldig ingerichte processen. Zijn er toch vragen? Onze servicemedewerkers staan klaar alsof het de enige incasso is die ze afhandelen. Zo combineren we bulkincasso met de persoonlijke oplossingen waar we om bekend staan.